Klassetrin: 7.- 9. klasse

Periode: Hele året

Fag: Dansk og kristendomskundskab

Lektioner: 4-8 + lydvandring

Lydvandring: 60 min

Projektet indeholder:

  • Lærervejledning
  • Elevhæfte
  • App med lydvandringer:

Turisten

Opdagelsesrejsen

Pilgrimsrejsen

Baghaven

Tilmelding: 3. august 2022

 

Rejsende

Med sine pakkelister, souvenirs og udsøgte oplevelser er rejsen en helt særlig kategori. Den er indbegrebet af vores længsel efter eventyr, hvile, fest og forstyrrelser. Rejsen danner os som mennesker, fordi vi dér møder det fremmede, og vender hjem med et nyt blik på vores eget liv.

“Måske er det netop i det usøgte, at vi finder det udsøgte”. Således reflekterer poetryslammer Kim Linnet i podwalk’en Turisten, som er én af de fire lydrejser, eleverne skal lytte til i dette forløb. Det er sprøde tekster mættet med rim, rytmer og finurlige udtryk som: omvendtrejsen, dobbeltdækkerbusser og spacebarer.

Teksterne har tråde til både dansk- og kristendomsfagligt arbejde, som uddybes med opgaver i det medfølgende materiale. Her skal arbejdes med sproglige virkemidler, bibelske tekster og eksistentielle spørgsmål om livets pakkeliste.

Lydfilerne downloades i en gratis app, som afspilles fra elevernes mobiltelefoner (Der er kode på fortællingerne, så læreren kan beslutte, hvornår de skal lyttes).

Gåturene med podcasten i ørerne planlægges i naturskønne områder efter lærerens eget valg. Samlet set varer vandringerne 60 min. og der er indlagt små refleksionsopgaver på ruten. 


 

UDFYLDNING AF TILMELDINGSFORMULAR

  • Udfyld én tilmelding pr. forløb

  • Der kan godt tilmeldes flere klasser på en formular

  • Tilmeldingsfristerne er: 3. august og 1. september 2022 

Klik på billedet ovenfor for at se vores årskatalog med beskrivelser af alle forløb til grundskolen.

TILMELDING 2022-23